Αρχικός Καθαρισμός Κτιρίων

Η εταιρεία Rigas Home Service αναλαμβάνει τον αρχικό καθαρισμό σε νεόκτιστα κτίρια, τον αρχικό καθαρισμό σε νεόδμητες πολυκατοικίες και αρχικούς καθαρισμούς μετά από ανακαινίσεις ή αλλαγές ιδιοκτητών.

Η πολύχρονη ενασχόληση μας στο χώρο της καθαριότητας μας καθιστά αποτελεσματικούς στην καθαριότητα κάθε είδους κτιρίου μετά από κατασκευή, ανακαίνιση ή μετακόμιση, ανεξαρτήτου μεγέθους ή δυσκολίας. Όποια εργασία και αν έχετε κάνει στον χώρο σας, ο αρχικός καθαρισμός είναι το σημαντικότερο στάδιο, για να χαρείτε το νέο σας απόκτημα.

Στους Αρχικούς Καθαρισμούς Κτιρίων απαιτείται γνώση και εμπειρία ως προς τα καθαριστικά προιόντα που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς κάποια προιόντα έχουν αρνητική επίδραση πάνω σε συγκεκριμένες επιφάνειες και υλικά του νέου σας χώρου. Η χρήση ενός λάθους καθαριστικού στην διαδικασία καθαρισμού των νέων επιφανειών του κτιρίου σας μπορεί να δημιουργήσει ανεπανόρθωτες ζημιές. 

Γνωρίζοντας τα παραπάνω, έχουμε επενδύσει στην άρτια εκπαίδευση του συνεργείου καθαρισμού μας, ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαρισμού στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Το εξειδικευμένο προσωπικό και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του καθαρισμού κτιρίων εγγυώνται άψογα και γρήγορα αποτελέσματα. Τα συνεργεία καθαρισμού μας αναλαμβάνουν να μετατρέψουν το χώρο σας σε ένα καθαρό, τακτοποιημένο περιβάλλον με επαγγελματισμό και αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Έτσι, εσείς και οι αγαπημένοι σας θα μπορείτε να χαρείτε το νέο σας χώρο απαλλαγμένοι από το άγχος του πρώτου καθαρισμού. 

Στόχος μας, η ικανοποίηση των πελατών μας η οποία μας οδηγεί σε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

 Επικοινωνήστε Σήμερα μαζί μας για προσφορά & Αξιολόγηση του Χώρου

σας στα τηλέφωνα: 210-9758723 και 698-1808633

Επικοινωνήστε μαζί μας