Βιολογικός Καθαρισμός Σκαφών

Η εταιρεία Rigas Home Service αναλαμβάνει το βιολογικό καθαρισμό στο σκάφος σας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το συνεργείο καθαρισμού σκαφών που διαθέτουμε στην Αθήνα είναι πλήρως εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο στο καθαρισμό του εσωτερικού του σκάφους ή του ιστιοπλοϊκού σας. Για τον βιολογικό καθαρισμό του σκάφους,  χρησιμοποιούμε μηχάνημα παλμικής δόνησης τελευταίας τεχνολογίας και αποφεύγουμε χημικά καθαριστικά ή ατμούς που μπορεί να βλάψουν τα ιδιαίτερα υφάσματα. Για τις επιφάνειες,  χρησιμοποιούμε πάντα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, βιοδιασπώμενα και κατάλληλα για κάθε επιφάνεια αναλόγως υλικού (δέρμα, ύφασμα κ.α)

Τι περιλαμβάνει ο βιολογικός καθαρισμός σκάφους, ιστιοφόρου

Ενας ολοκληρωμένος βιολογικός καθαρισμός σκάφους πρέπει να είναι ενδελεχής και να τηρεί άψογη μεθοδολογία και τεχνογνωσία, ώστε να μη φθαρούν οι δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις του σκάφους σας. Αρχικά, εκτελούμε έλεγχο των ακάρεων και μικροοργανισμών που πιθανών υπάρχουν στις επιφάνειες του σκάφους. Συνεχίζουμε με τον εσωτερικό καθαρισμό του σκάφους δίνοντας την απαραίτητη προσοχή στα σημεία που βρίσκονται μικροοργανισμοί και σκόνη, μη-ορατοί από το ανθρώπινο μάτι.

Βιολογικός καθαρισμός μοκετών & χαλιών σκάφους

Ο καθαρισμός των χαλιών στο σκάφος σας είναι από τους πιο σημαντικούς καθαρισμούς που πρέπει να εκτελούνται αφού, συνήθως τα χαλιά συγκεντρώνουν τους πιο πολλούς μικροοργανισμούς. Η υγρασία ευνοεί ιδιαίτερα την ανάπτυξη μυκητών, γεγονός που πολλές φορές οδηγεί σε δυσάρεστες οσμές. Η υγιεινή του περιβάλλοντος του σκάφους είναι ύψιστης σημασίας ώστε να αποφεύγονται αλλεργίες και να εξουδετερώνονται οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από τα βακτήρια.

Βιολογικός καθαρισμός ταπετσαρίας & σαλονιού σκάφους

Εφαρμόζουμε εξειδικευμένες τεχνικές καθαρισμού σε όλα τα υφάσματα ταπετσαρίας & σαλονιών σκαφών εξασφαλίζοντας έτσι την αντοχή στο χρόνο και την άψογη κατάσταση τους μακροπρόθεσμα. Μέσω του βαθύ, οικολογικού καθαρισμού απομακρύνουμε όλους τους δύσκολους λεκέδες όπως υπολείμματα τροφών, λεκέδες από τσάι ή καφέ, ιδρώτα, κερί & άλατα.

Βιολογικός Καθαρισμός στρωμάτων σκάφους

Τα στρώματα και τα μαξιλάρια αποτελούν καταφύγιο για τα ακάρεα και τα βακτήρια, τα οποία τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος. Ειδικότερα σε ένα χώρο κλειστό, όπως οι καμπίνες των σκαφών και των θαλαμηγών. Σε συνθήκες που κυριαρχεί η υγρασία και τα στρώματα δεν αερίζονται συχνά, ο βαθύς βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητος σε ετήσια βάση, ώστε να είστε σίγουροι ότι το περιβάλλον που κοιμάστε είναι απόλυτα υγιεινό και ασφαλές για εσάς και τους αγαπημένους σας. 

Ολοκληρωμένος καθαρισμός επιφανειών σκάφους

Φροντίζουμε για την απολύμανση κάθε επιφάνειας στο σκάφος αναψυχής, καθαρίζοντας σχολαστικά ντουλάπες, αποθηκευτικούς χώρους, οροφή, κουζίνα, μπάνιο, έπιπλα μέχρι και τις εσοχές στις οποίες οι ρύποι δεν είναι εμφανείς. Έτσι διασφαλίζουμε ότι σας παραδίδουμε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον για εσας, την οικογένεια & τους φίλους σας.  Χαρείτε το σκάφος σας απαλλαγμένο από μικρόβια, δυσάρεστες οσμές και σκόνη με τη βοήθεια της ομάδας μας.

Επικοινωνήστε Σήμερα μαζί μας για προσφορά & Αξιολόγηση του Χώρου σας
στα τηλέφωνα: 210-9758723 και 698-1808633

Επικοινωνήστε μαζί μας