Βιολογικός Καθαρισμός

Η εταιρεία Rigas Home Service αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, έχοντας στην κατοχή της τον καταλληλότερο εξοπλισμό και το πιο εξειδικευμένο συνεργείο, με πλήρη υπευθυνότητα και άριστα αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε σε μας τον βιολογικό καθαρισμό στον επαγγελματικό σας χώρο, τον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας, τον πλήρη βιολογικό καθαρισμό των χαλιών, στρωμάτων, σαλονιού

 O Βιολογικός Καθαρισμός είναι ένας ποιοτικός καθαρισμός που αντιμετωπίζει τα βακτήρια, αφαιρεί τους λεκέδες, τις μυρωδιές, τα ακάρεα και τη σκόνη. Είναι απαραίτητος για τους εσωτερικούς χώρους καθώς ανανεώνει την ατμόσφαιρα και συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες.  

 Για τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιούμε πάντα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο απορρυπαντικά και καθαριστικά, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό τις αλλεργίες και άλλες παθήσεις που σχετίζονται με ακατάλληλες και επιβλαβείς για τον άνθρωπο ουσίες. Χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα καθαριστικά εξασφαλίζουμε σε εσάς και τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα σας ένα καθαρό, και υγιεινό περιβάλλον.

Στόχος μας, όχι μόνο να μείνετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά να είστε βέβαιοι ότι σε κάθε σας βήμα θα έχετε ένα αξιόπιστο συνεργάτη στο πλάι σας.

Επικοινωνήστε Σήμερα μαζί μας για προσφορά & Αξιολόγηση του Χώρου

σας στα τηλέφωνα: 210-9758723 και 698-1808633

Επικοινωνήστε μαζί μας


Σχετικές Υπηρεσίες

Βιολογικός Καθαρισμός Σκαφών

Η εταιρεία Rigas Home Service αναλαμβάνει το βιολογικό καθαρισμό στο σκάφος σας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το συνεργείο καθαρισμού σκαφών που διαθέτουμε στην Αθήνα είναι πλήρως εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο στο…