49€ – Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου Κατ’ οίκον

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου κατ’ οίκον από τη Rigas Home Service σε προσφορά – 49€ και άμεση εξυπηρέτηση. Αν σας έχει λείψει η φρεσκάδα και η αίσθηση του καινούριου σαλονιού στο αυτοκίνητό σας, απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού της Rigas Home Service. Αναλαμβάνουμε τον οικολογικό καθαρισμό σε βάθος της καμπίνας του αυτοκινήτου στο χώρο σας, φτάνοντας στα σημεία που ελλοχεύουν τα ακάρεα, και αναδύονται οι δυσάρεστες οσμές. Η πελατοκεντρική μας αντίληψη μας κατατάσσει πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί ενώ τα άψογα αποτελέσματα που παραδίδουμε εγγυώνται ότι θα μας προτιμήσετε ξανά.

Είναι απαραίτητος ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου;

Ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου είναι τόσο απαραίτητος όσο ο καθαρισμός του σπιτιού μας. Το αυτοκίνητο μας είναι ένα μέρος όπου περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας για να μετακινηθούμε μέσα στην πόλη αλλά και για να αποδράσουμε από αυτήν. Εισπνέοντας σε ένα περιβάλλον τόσο κλειστό όσο η καμπίνα του αυτοκινήτου ακάρεα, μύκητες, δυσάρεστες οσμές και σκόνη εκθέτουμε τον οργανισμό μας στον κίνδυνο εκδήλωσης αλλεργιών, αυτοάνοσων νοσημάτων και αναπνευστικών προβλημάτων. Ο Βιολογικός Καθαρισμός του αυτοκινήτου συμβάλλει στην καθαρή ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου σας και στην προστασία του οργανισμού σας και της οικογένειάς σας από τους κινδύνους που κρύβουν οι μικροοργανισμοί και που ο απλός επιφανειακός καθαρισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

Πως γίνεται ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου;

Στη Rigas Home Service ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου γίνεται μόνο με επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, και εξειδικευμένο συνεργείο που έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των πιστοποιημένων καθαριστικών και μηχανημάτων καθαρισμού. Ερχόμαστε στον χώρο σας σε μέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και έξοδα μετακίνησης. Ο Βαθύς Οικολογικός καθαρισμός γίνεται εξονυχιστικά σε όλη την καμπίνα του αυτοκινήτου, προσέχοντας τις ευαίσθητες επιφάνειες και ακολουθώντας τη διαδικασία που ορίζει η εταιρεία μας ώστε να σας παραδώσουμε ένα άψογο αποτέλεσμα. Ένα καθαρό αυτοκίνητο, στο οποίο θα απολαμβάνεται να μετακινήστε.

Τι Περιλαμβάνει ο κατ’ οίκον βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου που παρέχουμε;

Ο κατ’ οίκον βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου περιλαμβάνει συνήθως την απολύμανση στα παρακάτω σημεία, παρ’ όλα αυτά οι ανάγκες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση του αυτοκινήτου και την κατάσταση του.

Απορρόφηση σκόνης και ρύπων της καμπίνας του αυτοκινήτου με ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό.

Καθαρισμό σε βάθος, απολύμανση της ταπετσαρίας του αυτοκινήτου.

Λεπτομερή Καθαρισμό στα δυσπρόσιτα σημεία, διακόπτες, θήκες, χερούλια

Καθαρισμό στις ευαίσθητες επενδύσεις της πόρτας

Καθαρισμό σε  ζώνες ασφαλείας

Εξουδετέρωση οσμών και λεκέδων

Καθαρισμό ουρανού, έπειτα από αξιολόγηση και έγκριση προδιαγραφών κατασκευαστή

Απολύμανση στο πάτωμα, κάτω από τα καθίσματα και στα χαλάκια του αμαξιού

Απολύμανση στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου με ειδικό υγρό.

Καθαρισμό αποθηκευτικών χώρων και πορτ παγκάζ

Περιποίηση  ταμπλό με προϊόντα φιλικά προς τις επιφάνειες

Γιατί να επιλέξετε τη Rigas Home Service για το βαθύ οικολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου στο χώρο σας;

Η μεθοδολογία που έχουμε αναπτύξει μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας, μας καθιστά ικανούς να εκτελούμε τον βαθύ οικολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου στο χώρο σας, άμεσα και οικονομικά τηρώντας τους χρόνους εκτέλεσης της εργασίας και παραδίδοντας σας ένα άψογο αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ευελιξία που παρέχουμε στα ραντεβού είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που παρέχει η εταιρεία μας. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού μαζί μας και χαρείτε την ευχάριστη ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο απαλλαγμένη από ακάρεα, σκόνη και δυσοσμία.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να λάβετε την προσφορά βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου κατ’ οίκον στα 49€ στα τηλέφωνα: 210-9758723 και 698-1808633

Επικοινωνήστε μαζί μας