Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών

Ο βιολογικός ή οικολογικός καθαρισμός σαλονιών και καναπέ που παρέχουμε στην Rigas Home Service μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε σαν καινούριο το σαλόνι σας για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Εκτελώντας οικολογικό καθαρισμό στο σαλόνι, επιτυγχάνετε την ανανέωση της ατμόσφαιρας και του χώρου, κάτι το οποίο αποδεδειγμένα έχει οφέλη στην αντιμετώπιση των αλλεργιών, και στη διάθεση.

Βασική προτεραιότητα μας στη Rigas Home Service είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες που μας επιλέγουν. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά ανάλογα την ανάγκη που έχει ο χώρος του και προτείνουμε εξειδανικευμένες και οικονομικές λύσεις για κάθε καθαρισμό. Παρέχουμε βιολογικό καθαρισμό στο σαλόνι, σε καναπέδες, χαλιά, κουρτίνες και οποιοδήποτε υλικό ταπετσαρίας. Οποιοδήποτε έπιπλο στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας μπορεί να καθαριστεί επαγγελματικά, γεγονός που θα αυξήσει το χρονικό διάστημα χρήσης του.

Βιολογικός Καθαρισμός Δερμάτινου ή Αλκαντάρα Σαλονιού και Καναπέ.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε είναι σε θέση να εκτελέσουν βαθύ βιολογικό καθαρισμό σε κάθε τύπου δερμάτινο ή αλκαντάρα σαλόνι και καναπέ, καθώς οι τεχνικοί καθαρισμού μας είναι πλήρως καταρτισμένοι στον χειρισμό αυτών των ιδιαίτερων επενδύσεων και έχουν την κατάλληλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα. Εκπαιδεύουμε τους τεχνικούς καθαριότητας μας να αναγνωρίζουν τον εκάστοτε τύπο δέρματος του σαλονιού σας (δέρμα ανιλίνης, δέρμα ημι-ανιλίνης, επεξεργασμένο δέρμα) και τη φύση των λεκέδων και της ρύπανσης, ώστε να ακολουθήσουν την πιο φιλική μέθοδο καθαρισμού που θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να βλάψει το υλικό των επίπλων σας. Εφαρμόζουμε τεστ πριν την εφαρμογή κάθε προϊόντος, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα προκληθεί ζημιά στα αγαπημένα σας έπιπλα.

Τι περιλαμβάνει ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού?

Όταν λέμε βιολογικό καθαρισμό σαλονιού εννοούμε το βαθύ καθαρισμό σαλονιού που εξουδετερώνει τα μικρόβια, τα ακάρεα και τα περιττώματά τους, τα βακτήρια, τους μύκητες και τους λεκέδες. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού μπορεί να περιλαμβάνει:
– Εξειδικευμένες τεχνικές καθαρισμού σε καναπέδες, πολυθρόνες, μπερζέρες, ανάκλιντρα, μαξιλάρια καναπέ και καρεκλών τραπεζαρίας, χαλιών και σαλονιού ανάλογα το ύφασμα και την επένδυση αυτών με ειδικό εξοπλισμό και μηχανήματα.
– Αφαίρεση επίμονων λεκέδων που δημιουργούνται από τρόφιμα, ποτά, στάμπες από γρασίδι, κρασί και μούχλα.
– Βαθιά απολύμανση, απόσμιση και εξυγίανση του σαλονιού, η οποία προσφέρει αναζωογονητική μυρωδιά και ξεπλένει εντελώς τα ίχνη από τα καθαριστικά που έχουν εισχωρήσει στα υφάσματα, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τη δημιουργία μούχλας.

Είναι απαραίτητος ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού?

Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού είναι απαραίτητος για να διατηρήσετε τα αγαπημένα σας έπιπλα φρέσκα και να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής τους. Ειδικότερα οι καναπέδες και οι καρέκλες θεωρούνται κατά μέσο όρο τα πιο επιβαρυμένα έπιπλα μέσα στο σπίτι. Γίνονται εύκολα “κατοικία” για ακάρεα και μικροοργανισμούς, ενώ η χρήση τους είναι συχνή και σχεδόν σε καθημερινή βάση. Ειδικότερα αν έχετε παιδιά και κατοικίδια μέσα στο σπίτι, οι καναπέδες και το σαλόνι δέχονται καθημερινά τρίχες, λεκέδες από φαγητά, και με τον καιρό αναδύουν μια περίεργη οσμή. Όλα αυτά αντιμετωπίζονται με τις επαγγελματικές λύσεις καθαρισμού. Τα εξειδικευμένα συνεργεία έχουν στην κατοχή τους εξοπλισμό που δεν υπάρχει στα συνηθισμένα νοικοκυριά. Με την απομάκρυνση όλων αυτών των ρύπων, επιτυγχάνεται η εξυγίανση του χώρου και της ατμόσφαιρας για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ποια στάδια ακολουθούνται συνήθως στο βιολογικό καθαρισμό σαλονιού?

Τα στάδια που ακολουθούμε συνήθως σε ένα βιολογικό καθαρισμό σαλονιού είναι ανάλογα με τη φύση των υφασμάτων του σαλονιού και των εργασιών που πρέπει να εκτελεστούν.
1) Ενδεικτικά, αρχικά εκτελούμε αναρρόφηση της σκόνης και των μικροοργανισμών με την ειδική σκούπα τούρμπο, που απορροφάει σε βάθος όλα αυτά που αναφέραμε προηγουμένως. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες που δεν φαίνονται, σε εσοχές του καναπέ και σε σημεία τα οποία στον καθημερινό καθαρισμό παραλείπονται λόγω δυσκολίας.
2) Έπειτα απλώνουμε το οικολογικό βιοδιασπώμενο καθαριστικό μας και το αφήνουμε να εισχωρήσει στα υφάσματα και να διασπάσει κάθε ίχνος λεκέ ή μικροοργανισμών.
Τέλος, αποπλένουμε την επιφάνεια αναρροφώντας παράλληλα με το καθαριστικό τους ρύπους και κάθε λεκέ και ολοκληρώνουμε με την απολύμανση συμβουλεύοντας σας παράλληλα για το χρόνο που θα χρειαστεί το στέγνωμα.

Γιατί να απευθυνθώ σε επαγγελματία για τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιού ή καναπέ?

Ο κυριότερος λόγος για να απευθυνθείτε σε έμπειρο επαγγελματία για τον βιολογικό καθαρισμό στο σαλόνι είναι η αποφυγή φθοράς των αγαπημένων σας επίπλων. Επιπλέον, τα εξειδικευμένα συνεργεία έχουν στην κατοχή τους τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ως εξειδικευμένο συνεργείο, δε θα προτείναμε ποτέ να προσπαθήσετε να καθαρίσετε το σαλόνι με τον παραδοσιακό τρόπο καθαρίσματος, καθώς οι ρύποι παραμένουν στο εσωτερικό του υφάσματος μαζί με τα υπολείμματα από τα παραδοσιακά καθαριστικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το ανελλιπές στέγνωμα την εμφάνιση μούχλας και δυσοσμίας.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα ενός βιολογικού καθαρισμού?

Αν ο βιολογικός καθαρισμός του σαλονιού εκτελεστεί σωστά η φρεσκάδα και τα αποτελέσματα του μπορεί να διαρκέσουν από 6 μήνες έως και έναν ολόκληρο χρόνο.

Πως να ετοιμάσω τον χώρο πριν τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιού?

Απομακρύνετε τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε μέσα στον χώρο, κάντε στην άκρη τα ελαφριά έπιπλα ή τραπεζάκια. Αποθηκεύστε σε ντουλάπες βάζα, κορνίζες, εύθραυστα αντικείμενα και καλύμματα. Τέλος, καλέστε το εξειδικευμένο συνεργείο μας για να αξιολογήσει το χώρο σας και να αποφασίσουμε μαζί ποια λύση ταιριάζει στο δικό σας χώρο ανάλογα με το επίπεδο ρύπανσης στα έπιπλα σας.

Επικοινωνήστε Σήμερα μαζί μας για προσφορά & Αξιολόγηση του Χώρου σας
στα τηλέφωνα: 210-9758723 και 698-1808633

Επικοινωνήστε μαζί μας